Veldeken 6 | 1730 Asse | 0475 52 92 02

Heeft u plannen om uit tuin aan te leggen of te renoveren? Maar u heeft niet de tijd of de kennis om deze plannen te concretiseren? Dan is Peter Tuinen de partner die u zoekt! In tegenstelling tot anderen, denken wij méé met uw plannen en geven uw ideeën vorm. Door onze kennis en ervaring kunnen we zowel rekening houden met uw plannen, als de noden van een gezonde en esthetische tuin! Bovendien kan u bij ons terecht voor een uitvoering van a tot z: wij zorgen voor de uitvoering van de grondwerken tot de afwerking van de kleinste details! 

Bovendien vinden wij een vlotte en flexibele samenwerking belangrijk voor het slagen van uw project! Wij zetten daarom steeds uw wensen en een goede communicatie centraal!

Voor gedeeltelijke of volledige aanleg kunt u bij ons terecht, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Onze werkwijze is als volgt:

Stap 1 

U wilt uw tuin aanleggen? Neem contact op met Peter Tuinen! Wij zullen samen met u een vragenlijst invullen waarop u uw specifieke wensen kunt uitdrukken. Betreft het uw voor- of achtertuin, welk budget staat ter beschikking, heeft u een voorkeur voor bepaalde kleurtinten, welke planten mogen zeker (niet) in de tuin voorkomen, … ? 

Stap 2 

Op basis van deze vragenlijst wordt een eerste kostenraming gemaakt. Ondertussen wordt uw tuin digitaal opgemeten, zodat de architecten aan de slag kunnen met het uittekenen ervan.

Stap 3 

Na deze eerste stappen wordt een afspraak met het architectenbureau Reynders geregeld. Daar zullen de voorlopige plannen besproken worden en kunt u aanpassingen laten doorvoeren. Ook kunt u alle materialen voor het aanleggen van verhardingen, het plaatsen van carports, … bekijken om u een idee te geven van het eindresultaat.

Stap 4 

U keurt het voorlopige ontwerp goed? Dan kan er overgegaan worden tot het maken van een gedetailleerd plan. U krijgt een volledig tuindossier waarin u volgende documenten terugvindt:

  • Het definitieve plan op schaal en in 3D
  • Een uitgebreide kostenraming
  • Een gedetailleerde lijst van alle planten met foto’s
  • Een onderhoudsschema van planten en bloemen
  • Een bondige plantenomschrijving
  • Een bloeitijdenoverzicht

Stap 5 

Eenmaal het volledige plan goedgekeurd is, kan er over gegaan worden tot de aanleg van de tuin.

Wij hebben uitstekende contacten met het architectenbureau, waardoor we een vlotte samenwerking kunnen garanderen waar uw mening en wensen centraal staan.
Vergeet ons niet tijdig te contacteren indien u met tuinplannen zit: hoe vroeger wij op de hoogte zijn van uw wensen, hoe beter daar aan kan voldaan worden.

Verder willen we nog benadrukken dat u ook na het opstellen van de plannen geen enkele verplichtingen hebt ten aanzien van Peter Tuinen. U betaalt wel de dossierkosten, maar kunt op elk moment beslissen de samenwerking te beëindigen of de plannen nog even in de kast te laten liggen.

Uw droomtuin werkelijkheid?

Geef indien mogelijk uw adres op. Dit bespoedigt het maken van de offerte.
CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.
Cookies en privacy